Vraagt u zich weleens af: is mijn kind een beelddenker? Dan kunt u terecht bij Limattivo in Etten-Leur. Limattivo is de expert op het gebied van beelddenkende en hoog sensitieve kinderen en de begeleiding daarvan. Is uw kind echt een beelddenker, dan is het verstandig om hulp in te schakelen van een ik leer anders coach. Met de ik leer anders methode leren ouders en docenten beter om te gaan met kinderen die hoog sensitief of beelddenkend zijn, maar ook met kinderen die leerproblemen hebben zoals ADHD, autisme of dyslexie.

Is mijn kind een beelddenker?

Als u zich afvraagt: is mijn kind een beelddenker?, dan is het verstandig om contact op te nemen met Limattivo. Limattivo is namelijk opgericht door Linda Matijsen, zelf beelddenkend en hoog sensitief en moeder van drie kinderen met dezelfde eigenschappen. Ik wilde meer weten over de begeleiding van mijn kinderen met deze leerproblemen. Toen kwam ik in aanraking met de ik leer anders methode. Dit vond ik zodanig interessant, dat ik besloten heb om zelf ook ik leer anders coach te worden en andere ouders en docenten hulp te bieden in de begeleiding van beelddenkende en hoog sensitieve kinderen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Neem contact op

Is mijn kind een beelddenker? Limattivo in Etten-Leur biedt niet alleen het antwoord op deze vraag, maar ook de begeleiding bij deze kinderen. Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten waarin meer verteld wordt over de ik leer anders methode. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 06-23872870.