Stoppen met roken of gewicht verliezen zonder ingewikkelde diëten? Van je emotionele klachten, chronische pijn of angst af? Je kind helpen vanwege bedplassen, slecht slapen of ander ongemak?

Hypnotherapie is een mooie en effectieve manier om jou of je kind verder te helpen. Het is een van de methodes die ik in kan zetten om te zorgen voor meer rust in je hoofd. Hypnotherapie kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten.

Wat vertelt je onderbewustzijn?

Bij hypnotherapie zorg ik voor inzicht in wat er zich op dieper niveau in je hersenen afspeelt. Meestal laten we ons leiden door kritisch en analytisch denken in onze hersenen. Via hypnotherapie zetten we dat denken tijdelijk buitenspel en ga ik naar je onderbewustzijn toe, diep weggestopt, om te begrijpen wie je bent en wat je voelt.

In hypnose zijn kun je ook bereiken zonder dat je je daarvan bewust bent. Denk aan alles om je heen vergeten als je muziek luistert of een film kijkt, opgaan in je werk of zo diep in gedachten zijn dat je op de snelweg vergeet een afslag te nemen. Dat komt omdat je in je hoofd zo druk bezig bent met bijvoorbeeld werk of familie, dat je onderbewustzijn een handeling overneemt. Zoals het autorijden. Ons onderbewustzijn biedt ons dus ook een helpende hand. En dat zet ik in met hypnotherapie.

Of het nu om angst, gewichtsverlies, stoppen met roken of ander ongemak gaat, je onderbewustzijn biedt de oplossing. Ik help je meteen of we maken een plan om je geleidelijk verder te helpen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Healing sessies

Met hypnotherapie kan meer. Zo kan ik ook op afstand helpen, met healing sessies voor jonge kinderen en hulpbehoevenden die lastig de praktijk kunnen bezoeken.

Kinderen zijn veel gevoeliger voor de energie om ons heen. Bedplassen, slecht slapen of niet op de slaapkamer willen zijn, kunnen duiden op vervelende energie in de kamer. Ook daar help ik bij, door die energie uit de ruimte weg te halen.