Heeft uw kind last van hoog gevoeligheid, ADHD of dyslexie en wenst u hiervoor emotionele ondersteuning in Etten-Leur? Wij helpen u hier graag bij. Limattivo in Etten-Leur geeft emotionele begeleiding voor ouders met kinderen die een aantal aandachtsgebieden hebben. U wilt natuurlijk weten wat er in het hoofd van uw kind omgaat en hoe u het best om kunt gaan met de belevingswereld van uw kind. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op.

Emotionele ondersteuning voor ouders door een specialist in Etten-Leur

Het is al vervelend genoeg als uw kind ADHD, dyslexie, autisme, leerproblemen of hoog gevoeligheid heeft. Ook als uw kind een beelddenker is, kan dit soms wat problemen opleveren. Naast dat we samen met u kijken naar wat het best bij uw kind past op het gebied van leren, zorgen wij ook voor emotionele begeleiding in Etten-Leur. Voor alle nodige informatie kunt u bij ons terecht.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Hulp door een gecertificeerde coach

Wij bieden de emotionele ondersteuning en begeleiding in Etten-Leur die u nodig heeft. Onze gecertificeerde coach helpt u graag, zodat u uw kind op de juiste manier begrijpt. Door te begrijpen wat uw kind doormaakt, kunt u beter met uw kind en de aandachtsgebieden omgaan. Linda, een professionele coach binnen Limattivo, is zelf een beelddenker en hoog sensitief. Hierdoor begrijpt ze volwassenen en kinderen die ook dit hebben erg goed.

Vraag meer informatie aan

Bent u benieuwd naar de emotionele begeleiding en ondersteuning die wij kunnen bieden in Etten-Leur? Vraag dan meer informatie aan. Neem contact op door te bellen naar 06-23872870 of vul het contactformulier in op de website. Heeft u voor dit laatste gekozen? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.