Heeft uw kind last van hooggevoeligheid, ADHD of dyslexie en wenst u hiervoor emotionele ondersteuning en begeleiding in Etten-Leur? Wij helpen u hier graag bij. Limattivo in Etten-Leur geeft emotionele begeleiding en ondersteuning aan ouders met kinderen die een aantal aandachtsgebieden hebben. U wilt natuurlijk weten wat er in het hoofd van uw kind omgaat en hoe u het best om kunt gaan met de belevingswereld van uw kind. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op.

Emotionele ondersteuning voor ouders door een specialist in Etten-Leur

Het is al vervelend genoeg als uw kind ADHD, dyslexie, autisme, leerproblemen of hooggevoeligheid heeft. Ook als uw kind een beelddenker is, kan dit soms problemen opleveren. Naast dat we samen kijken naar wat het best bij uw kind past op het gebied van leren, zorgen wij ook voor emotionele begeleiding in Etten-Leur. Voor alle nodige informatie kunt u bij ons terecht.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Hulp door een gecertificeerde coach

Wij bieden de emotionele ondersteuning en begeleiding in Etten-Leur die u nodig heeft. Onze gecertificeerde coach helpt u graag, zodat u uw kind op de juiste manier wordt geholpen. Door te begrijpen wat uw kind doormaakt, kunt u beter met uw kind en de aandachtsgebieden omgaan. Linda, een professionele coach binnen Limattivo, is zelf een beelddenker en hoogbegaafd. Hierdoor begrijpt ze volwassenen en kinderen die deze problemen ook hebben.

Vraag meer informatie aan

Bent u benieuwd naar de emotionele begeleiding en ondersteuning die wij bieden in Etten-Leur? Vraag dan meer informatie aan over onze professionele hulp voor bijvoorbeeld gewicht verliezen. Neem contact op door te bellen naar 06-23872870 of vul het contactformulier in. Heeft u voor dit laatste gekozen? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.