De Cito training van Limattivo in Etten-Leur, nabij Breda en Zevenbergen, is speciaal ontwikkeld voor het beelddenkend kind. Heeft uw kind moeite met leren? Of met concentreren? En zorgt dat voor leerproblemen of zelfs voor een leerachterstand? Dan heeft uw kind natuurlijk baat bij extra aandacht en zorg, zeker wanneer het binnenkort de Cito toets moet gaan maken. Bij Limattivo nabij Moerdijk kunnen wij uw kind die speciale zorg bieden en zorgen dat het kind minder stress ervaart, beter om kan gaan met faalangst en leert omgaan met de structuur en vraagstelling van de toets.

Cito training in Etten-Leur voor het beelddenkend kind: ondersteuning en begeleiding die bij het kind past

Kinderen die beelddenken, hooggevoelig zijn, dyslexie, ADHD of een vorm van autisme hebben of te maken hebben met leerproblemen, hebben extra aandacht en begeleiding nodig. Helaas is de docent niet altijd in staat om die extra ondersteuning aan het kind te bieden. Terwijl dat juist zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Daarom is Limattivo opgericht. Wij helpen ieder kind bij de zoektocht naar passende leermethoden. ‘Cito in Beeld’, de Cito training ontwikkeld door Tineke Verdoes, is speciaal ontworpen voor het beelddenkend kind in groep 7 of 8 in Etten-Leur. Met deze training wordt het kind voorbereid op het maken van de entreetoets of Cito toets. Een kind dat stress ervaart of de vragen op de verkeerde manier interpreteert, kan de Cito toets natuurlijk nooit optimaal maken. Uw kind leert bij ons in Etten-Leur dan ook minder te twijfelen, gemakkelijker begrijpend te lezen, gemakkelijker om te gaan met tijdsdruk, gestructureerd vragen aan te pakken en stress en faalangst te verminderen. Ieder kind verdient het om zelfverzekerd die Cito toets maken. Dat is dan ook waar Limattivo naar streeft.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Meer informatie over Limattivo

Wilt u meer informatie over onze Cito training in Etten-Leur, nabij Zevenbergen en Moerdijk, voor het beelddenkend kind? Of bent u benieuwd hoe wij uw kind kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met Limattivo in Etten-Leur door te bellen naar 06-23872870.