Het beelddenken van uw kind lijkt op het eerste gezicht vrij onschuldig. Toch kan het voor problemen zorgen wanneer uw kind zaken aan het beelddenken is, wanneer er een situatie wordt geschetst, bijvoorbeeld in een schoolopdracht. Dit kan ervoor zorgen dat uw kind een opdracht niet goed begrijpt, waardoor de oefening verkeerd wordt uitgevoerd. Dit terwijl uw kind wel de intelligentie heeft om de opdracht uit te voeren. Erg frustrerend voor uw kind en daarmee ook voor u als ouder.

Een oplossing voor de nadelige gevolgen van het beelddenken van uw kind

Natuurlijk wilt u uw kind graag helpen wanneer het beelddenken problematische vormen begint aan te nemen. Deze hulp kan Limattivo in Etten-Leur u en uw kind bieden. U kunt bij ons in Etten-Leur aankloppen voor intensieve begeleiding van u en uw kind, zowel op school als in de thuissituatie. Op school ontvangt uw kind dan begeleiding van een Cito in beeld coach, die is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met allerlei leerproblemen. Zo begeleiden we, behalve kinderen die beelddenken, ook kinderen met bijvoorbeeld ADHD, autisme, dyslexie of hooggevoeligheid. Zo zit uw kind weer snel lekker in zijn of haar vel, wat voor u als ouder een opluchting is.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Help uw kind van alle problemen af

Natuurlijk wilt u als ouder het beste voor uw kind. Ervaart uw kind leerproblemen of andere cognitieve problemen? Wij begeleiden u en uw kind graag naar een betere toekomst. Neem hiervoor contact met ons op via 06-23872870.