Voor professioneel advies over de begeleiding en ondersteuning die u geeft aan uw hoogsensitief of hoogbegaafd kind, kunt u bij Limattivo in Etten-Leur terecht. Het is vanzelfsprekend dat dat u wilt ingrijpen wanneer u merkt dat er leerproblemen ontstaan bij uw kind. Dit wilt u natuurlijk zo goed mogelijk doen, zonder dat u uw zoon of dochter druk oplegt. Dit doet u op een juiste manier zodat uw kind zich blijft ontwikkelen. Bij Limattivo ondersteunen en begeleiden wij ouders en kinderen in de zoektocht naar het vinden van oplossingen omtrent het leerproces. Uiteraard is deze ondersteuning en begeleiding voor ieder kind anders, want ieder kind is uniek.

Advies over ondersteuning en begeleiding van een hoogsensitief of hoogbegaafd kind in Etten-Leur

Jonge kinderen hebben natuurlijk een totaal andere belevingswereld dan volwassenen. Maar een hoogsensitief kind ziet de wereld ook nog eens anders dan zijn leeftijdsgenootjes. Hierdoor is het mogelijk dat zij zich niet thuis voelen in de klas en op deze manier leerproblemen ontwikkelen. Of dat ze zich niet goed kunnen uiten naar anderen. Het advies bij Limattivo in Etten-Leur is om extra aandacht, zorg, begeleiding en ondersteuning te geven aan een hoogsensitief of hoogbegaafd kind. Echter, dat is als ouders nog niet zo eenvoudig. Daarom helpen we bij Limattivo zowel kinderen als ouders in de zoektocht naar de beste leermethode voor een kind. Zo kan een kind zich verder ontwikkelen en voelt het zich beter begrepen door de omgeving.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Cito in Beeld: voorbereiding op de entreetoets en eindCITO

Een hoogsensitief of hoogbegaafd kind kan zich druk maken, zich angstig voelen en stress ervaren rondom de entreetoets of de eindCITO. Zij willen presteren en door deze druk kunnen kinderen vragen op een verkeerde manier interpreteren. Tineke Verdoes heeft Cito in Beeld ontwikkeld om kinderen van groep 7 en 8 voor te bereiden op deze toetsen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wenst u advies over de begeleiding en ondersteuning die u kunt geven aan uw kind? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een coach van Limattivo? Of wilt u meer advies in Etten-Leur over het volgen van een eindCITO training voor een hoogsensitief of hoogbegaafd kind? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-23872870.